sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Dragostea Doare

Hey ! Toti oameniii sufera din dragoste mai ales fetele.Sincer si eu am suferit din dragoste , dar nu afost ceva serios .... a fost a nustiu-cata  dragste .Baietii sunt prea duri cu noi.Ei habar nu au ce e draostea adevrata .Cea mai frumoasa dragoste e cea in care nu existacerturi , dar astefel de realtii nu exista .... si nu vor exista . Prietenii faracerturi exista dar relatii de dragoste asa nu. Frumusetea sufletuluine arat asa cum suntem oamenilor din jur , mai ales baitilor care isi cauta o prietena .Niciodata nu e bine sa te bagi intr-o relatie cucienva mai batran decattne cu 10 ani .In unele cazuri dragsteadeacest fel rezista.
    Dragostea este , uneori, o pata care nu se spala de pe viata omului.Nu e prea mult sa speri , ca se va curata odata si odat cand un om care te iubeste cu adevrat .
   De aceea etse biensa te gandesti de doua ori inainte sa incepi o relatie . Sa aveti o dragoste placuta , va urez . Bye Bye ...

8 comentarii:

  1. Da, sunt de-acord cu ce zici. E cel mai naşpa atunci când te arzi în dragoste. De-asta trebuie să avem grijă pe cine, cum şi de ce alegem o persoană.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai drepatate ,dar si cand te indragostesti ...traiesti cele mai frumoase momente din viata(chiar daca stii ca la un moment dat se va termina totul ,si poate vei si suferi).
    Ideea e sa ai grija pe cine iubesti :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Fara probleme nu exista viata adevarata, dar si cu cube si cu rele tre sa mergem mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cateodata merita totusi suferinta..[De acord cu Aira :D ]

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda,viata are si bune si rele.Dar in dragoste,cnad spui ca merita sa suferi,pana la urma iti dai seama ca nu merita:p si ti-ai irosit timpul.

    RăspundețiȘtergere
  6. toti suferim din dragoste intr-un fel sau altul, nu neaparat dragostea pentru cineva de sex opus, dar asta-i viata cu bune cu rele rebuie sa o acceptam, sa o iubim, si sa ne-o traim cum vrem

    RăspundețiȘtergere
  7. De obicei micile certuri dintr-o relatie fac ca aceasta sa nu fie monotona, spontana, sa adauge un pic de dinamism in relatie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragostea nu doare decat foarte rar,cand se intampla lucruri nefericite,care nu au legatura cu persoanele care se iubesc. Doare insa ceea ce tu la un moment dat poti considera dragoste,cand de fapt nu e dragoste. Si tot timpul pe care l-ai petrecut,pana ai realizat ca de fapt nu e dragoste,poti sa-l consideri pierdut,dar nu irosit. Pana cand se va fi intamplat sa realizezi asta,vei fi invatat ceva.

    RăspundețiȘtergere